Wizz Air

Compania cu sediul in Ungaria a luat nastere cu zece ani in urma si in decurs de doar un deceniu a reusit sa atinga prin zborurile sale intreaga Europa. Astfel ca azi, Wizz Air are zboruri din Romania catre Paris, Roma, Milano, Madrid, Barcelona, Mallorca, Pisa, Valencia, Budapesta, Eindhoven sau Verona. Acestea sunt doar cateva dintre destinatiile in care Wizz Air te duce direct, fara escala.

Bilete de avion ieftine la Wizz Air gasesti fara probleme, in Romania compania fiind in concurenta cu Blue Air pentru rutele cele mai cautate catre capitalele europene. Compania aeriana dispune de altfel si de o flota tanara si performanta compusa din aeronave de tipul Airbus A320-200. Fiind low cost, Wizz Air nu are clase business sau first la bordul avioanelor sale.
Daca cauti bilete de avion Wizz Air este o alegere fara cusur mai ales daca alegi sa zbori fara bagaj de cala, care este taxat extra. Daca ai doar bagaj de mana, acesta trebuie sa nu depaseasca 10 kg si o dimensiune maxima de 55x40x20 cm.

Wizz Air nu ofera nici masa la bordul aeronavelor sale, dar nici nu este nevoie, zborurile fiind directe si rapide. Mai degraba mananci o pizza in patria ei, Italia, decat sa platesti mai mult pentru un bilet cu toate aceste facilitati.

Tags:

  • wizz-air ro
  • www wizzair com
  • wizair ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>